Lütfen Bekleyin
🏠 EVDE MUTLULUK 🎂 DOĞUM GÜNÜ 📕 DEFTER-AJANDA 💄 GÜZEL Bİ'KUTU AVON ROZETLER TAKILAR 👨🏻 ERKEKLER İÇİN Hızlı Hediye Setleri Hediye Kutu Setleri Ajanda-Defter Anne Bebek Ürünleri Kupa & Mug Bez Çanta ve Cüzdanlar Takılar & Aksesuarlar El Yapımı Ürünler Kırtasiye Dekorasyon Mutfak Ürünleri Rozetler Çoraplar
← alışverişe geri dön!

BİKUTUMUTLULUK GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

İşbu Gizlilik Sözleşmesi, Bikutumutluluk Tasarım Ürünleri San. Tic. A.Ş’nin (bundan sonra "Bikutumutluluk" olarak anılacaktır) sahibi olduğu www.bikutumutluluk.com internet sitesine

ilişkin gizlilik politikasını içerir. Bikutumutluluk’un sahibi olduğu www.bikutumutluluk.com internet sitesini ziyaret ederek aşağıdaki tüm yükümlülükleri ve kuralları kabul etmiş sayılmaktasınız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Bikutumutluluk adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Bikutumutluluk tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/dijital arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

Bikutumutluluk, hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaç ve ilgilere uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır. Bazı durumlarda internet sitelerine bireyselleştirilmiş (kişiselleştirilmiş) erişim ve belirginleştirme çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir. Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir. Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatistiki bilgi toplamak için de kullanılmaktadır.

Müşterilerimiz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından Bikutumutluluk’a ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler. Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin Bikutumutluluk’a ulaşmasını müteakip içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur. Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir. Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Bikutumutluluk’a her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir.

Bikutumutluluk tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj, otomatik arama, e-posta/mail ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir.

Bikutumutluluk’a ait internet sitesi ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Bikutumutluluk’a aittir.

Bikutumutluluk üyelik iptal işleminizi “Hesabım” sekmesi altında yer alan Üyelik İptali seçeneği üzerinden işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Bikutumutluluk işbu Gizlilik Sözleşmesi’ndeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler veya www.bikutumutluluk.com internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. Bikutumutluluk’un zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır.

Bikutumutluluk'a aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

BİKUTUMUTLULUK TASARIM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

Eğitim mahallesi Ahsen çıkmazı sok. Sadıkoğlu iş merkezi-4 no:14 d:33
Kadıköy/İstanbul

hello@bikutumutluluk.com

Telefon Numarası : 0850 303 93 36